Cuida’t tanca el programa d’activitats amb una seixantena de propostes - Fira de Manresa
xerrada2016

Cuida’t tanca el programa d’activitats amb una seixantena de propostes

×         Els visitants podran conèixer diferents teràpies naturals a través de xerrades, tallers i demostracions pràctiques

×         En aquests moments ja hi ha confirmats 65 expositors, una xifra que pràcticament iguala la de la darrera edició

 

Participar en sessions de ioga o d’acupuntura, conèixer els principis de la medicina tradicional xinesa, fer-se diferents tipus de massatges (quiromassatge, reiki, reflexologia podal, etc.) o aprendre com millorar la salut a través de l’alimentació són algunes de les propostes que els visitants de Cuida’t 2017 tindran al seu abast per experimentar en primera persona diferents teràpies naturals per a la salut i el benestar personal. A una setmana per a la inaguració de la fira, Cuida’t ha tancat el seu programa d’activitats paral·leles, que inclou una seixantena de tallers, xerrades i demostracions pràctiques adreçades a tot tipus de públic.

En aquests moments, Cuida’t ja té confirmada la participació de 65 expositors, una xifra que pràcticament iguala la de la darrera edició. La fira es troba plenament consolidada després d’haver viscut un creixement paral·lel al del sector de les teràpies naturals, cada vegada més utilitzades com a complement de la medicina tradicional.

Cuida’t 2017 tindrà lloc els dies 11 i 12 de març al Palau Firal de Manresa, en horari de 10 del matí a 8 del vespre i amb entrada gratuïta.