La Fira Cuida’t engega amb moviment i interès sobre com afecten les emocions en la salut - Fira de Manresa
cuidat_dissabte_2

La Fira Cuida’t engega amb moviment i interès sobre com afecten les emocions en la salut

  • Els visitants poden tenir un paper actiu en aquesta mostra dedicada al benestar

 

La fira Cuida’t ha obert portes aquest matí i s’ha inaugurat oficialment amb la conferència del doctor en química Vicent Guillem que ha omplert la sala d’actes amb l’exposició d’un tema que ha despertat molt d’interès, com és la influència de l’estrès, la depressió i altres trastorns psicològics en la salut. L’investigador valencià ha demostrat, a partir de la recerca històrica i de l’evidència científica la importància que tenen les emocions en l’aparició i propagació de malalties.

 

La fira ha obert portes, al Palau Firal de Manresa, a les 10 del matí i des de primera hora hi ha hagut un flux constant de visitants interessats en prendre part de tallers, escoltar interessants conferències o bé de conèixer productes que s’han exposat en els 65 estands. Demà la mostra també estarà oberta de les 10 del matí a les 8 del vespre.

 

Els visitants que volen poden participar en sessions d’ioga, reiki, acupuntura, biomagnetisme, etc.

 

Propostes per demà diumenge

 

Demà diumenge hi torna a haver un extens programa. S’han previst sessions de meditació i d’acupuntura, xerrades sobre plantes medicinals o programació neurolingüística i, per als més menuts, un taller de cuina saludable i divertida i microsessions de ioga. La fira es tancarà de forma oficial amb una conferència sobre l’ús i abús de les pantalles, a càrrec del psicòleg manresà Albert Bover, que es farà a les 7 de la tarda.