Sobre la Fundació - Fira de Manresa

Informació / Fundació fira de manresa

FUNDACIÓ FIRA DE MANRESA és la fundació encarregada de la promoció dels sectors comercials, de serveis i de turisme de la cuitat, de l’organització de fires, de certàmens i de qualsevol tipus d’actes d’interés general, tant dins com fora dels espais que gestiona.

EL PALAU FIRAL DE MANRESA

El recinte del Palau Firal pot acollir congressos d’institucions, entitats, col·legis professionals o empreses, alhora que serveix d’escenari per a d’altres activitats lúdiques i festives multitudinàries:  “Campi qui Jugui”, les competicions esportives, les fires sectorials, i les demostracions d’empresa en un àmbit més especialitzat, etc. D’altra banda, Fira de Manresa lloga el Palau Firal a diverses empreses i col·lectius per fer muntatges escènics que requereixin espai coberts de grans dimensions.

FUNDACIÓ FIRA DE MANRESA, sempre buscant noves temàtiques per portar a terme fires noves, ha apostat aquesta vegada per portar a terme una Fira de teràpies naturals amb la Fira Cuida’t  i la Fira de Brocanters degut a la gran influència entra la població tant a nivell usuari com professional.