Vicent Guillem serà el ponent de l’acte inaugural de Cuida’t - Fira de Manresa
fira-cuidat-Vicent Guillem-2

Vicent Guillem serà el ponent de l’acte inaugural de Cuida’t

Vicent Guillem, estudiós de l’origen emocional de les malalties, serà el ponent de l’acte inaugural de Cuida’

És doctor en Ciències Químiques i ha treballat com a investigador a l’Hospital Clínic Universitari de València

La fira Cuida’t, que se celebrarà al Palau Firal de Manresa els dies 11 i 12 de març, s’obrirà amb una conferència del valencià Vicent Guillem, que ha dedicat part de la seva carrera professional a la recerca sobre l’origen emocional de les malalties. Guillem és doctor en Ciències Químiques i ha treballat com a investigador a l’Hospital Clínic Universitari de València.

Vicent Guillem és autor dels llibres “Las leyes espirituales” i “La ley del amor”, que difón gratuïtament per internet i en els quals reivindica una espiritualitat ben entesa com a motor de canvi a la ciència i a la societat. Guillem defensa que l’espiritualitat no està renyida amb la ciència i aposta per afrontar la salut també des del punt de vista emocional.

Cuida’t, la fira de teràpies naturals de la Catalunya Central, reunirà durant un cap de setmana a Manresa diferents empreses, professionals i persones interessades en el benestar i la salut naturals. El certamen s’ha consolidat com un punt de trobada al voltant d’aquest tipus de teràpies cada vegada més presents a la nostra societat.